• 1399/06/21 - 17:22

دسترسي اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور به سامانه مشابهت ياب

317107.mp3 دسترسي اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور به سامانه مشابهت ياب
قابل توجه اعضاي محترم هيات علمي
به اطلاع مي‌رساند جهت بررسي سرقت علمي مقالات امکان دسترسي اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور به سامانه مشابهت ياب در آدرس https://ppc.research.ac.irتوسط مرکز محترم توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات علمي وزارت متبوعه فراهم گرديد.

سامانه مشابهت ياب که از مجموعه سامانه‌هاي «نوپا» است، با هدف فراهم‌سازي امکان بررسي و شناسايي سرقت علمي (Plagiarism) در مقالات و متون انگليسي طراحي و پياده‌سازي شده و به صورت رايگان در اختيار همکاران هيات علمي قرارگرفته است. از اين پس همکاران محترم هيات علمي مي‌توانند با مراجعه به آدرس فوق، با کد ملي به عنوان شناسه و رمز عبور خود که همان رمز عبور سامانه علم‌سنجي ايشان است وارد شده و نسبت به بارگذاري مقاله و اخذ گزارش مشابهت يابي آن اقدام نمايند. همکاراني که به رمز خود دسترسي ندارند مي‌توانند از گزينه «بازيابي کلمه عبور» در همان صفحه نسبت به دسترسي به رمز عبور خود اقدام نمايند.
  • گروه اخبار : اخبار و تازه ها
: